www.hebbesfotografie.nl

Enthousiaste fotografie

Dit zijn wij

Hebbes zijn Erik van Oorschot en Susan Lentjes. Twee amateurfotografen die zich naast hun werk bezig houden met deze heerlijke hobby.

 

Susan

Ik ben amateurfotograaf sinds 2011, houdt van het fotograferen van sport, dieren, mensen, steden….. eigenlijk is alles een onderwerp! Ik heb  verschillende workshops voor paardenfotografie gevolgd, en een cursus portretfotografie afgerond.

Erik

Al sinds de analoge fotografie ben ik bezig met het fotograferen van voornamelijk de natuur, als in landschapsfotografie. Eerst voornamelijk op dia. Totdat Susan ook in (digitale) fotografie interesse begon te krijgen. Toen ben ik pas echt serieus naar de manier van fotograferen gaan kijken en kwam tot de ontdekking dat niet enkel het resultaat er toe doet, maar dat het gebruik van de ‘juiste’ techniek helpt om een beter resultaat te krijgen. Hierdoor is mijn onderwerpkeuze veel breder geworden en zijn mijn foto’s diverser geworden. Portretfotografie,  sport- (Aikido) en natuurfotografie zijn nu mijn belangrijkste onderwerpen.

 

© 2022 www.hebbesfotografie.nl

Theme by Anders Norén